Uslovi Korišćenja

DELFI Commerce WWW Site Uslovi pristupa

Ovom World Wide Web stranicom ("Site")upravlja Delfi Commerce,kompanija registrovana po zakonima Republike Srbije i cija se registrovana kancelarija nalazi na adresi Jurija Gagarina 122/ 7, 11070 Novi beograd, Srbija.

1. Intelektualna svojina

Svi materijali sa ove stranice su DelfijevA intelektualna svojina. Ovi materijali se ne mogu kopirati ili umnožavati; snimite potrebni materijal do one mere do koje je to potrebno da biste mogli da ih pregledate on-line. Premda, radi licne upotrebe, možete da odštampate potrebne dokumente sa ove Web stranice. Isto tako, DELFI Vam može s vremena na vreme omoguciti download i druge pogodnosti sa Web stranice. Ovi procesi su regulisani Delfi uslovima korišcenja.

2. Povezivanje sa Web stranicom

U slucaju da želite da obezbedite vezu sa Web stranicom, to mora biti veza sa DELFI Homepage.

3. Ispravnost informacija

Informacije na ovoj Web stranici su namenjene Delfijevim korisnicima i ne odnose se na druge nadležnosti. DELFI ce nastojati da do razumne mere osigura ispravnost i redovno ažuriranje sadržaja ove Web stranice. Ipak, DELFI zadržava pravo da u bilo koje vreme izmeni specifikacije proizvoda. NE TREBA SE OSLANJATI NA BILO KOJU OD IZJAVA NAVEDENIH NA OVIM WEB STRANICAMA I DELFI ISKLJUCUJE U NAJVECOJ MOGUCOJ MERI PREDVIÐENOJ ZAKONOM BILO KAKVU ODGOVORNOST PROISTEKLU IZ PRETHODNO NAVEDENOG. DELFI TAKOÐE ISKLJUCUJE U NAJVECOJ MOGUCOJ MERI PREDVIÐENOJ ZAKONOM BILO KAKVU ODGOVORNOST PROISTEKLU IZ VAŠEG PRISTUPA I KORIŠCENJA OVE WEB STRANICE.

Prijavite se za Newsletter
Brendovi
Website design and programming by: TRS Creative