Proizvodnja

Kao što smo rekli, mi smo u fabrici TRS Swiss production, kao i oni u nama, prepoznali strateške partnere, tako da oni pored toga što za nas proizvode toner robne marke ATS dali su nam i mogućnost da ih predstavljamo za kompletnu teritoriju grada Beograda.

Potencijal da uštedite i poslovno napredujete nije vam omogućen slučajno. Proizvodni pogon TRS Swiss Production jedan je od najvećih i najmodernijih u Evropi! Na površini od preko 10.000 kvadratnih metara lepo uređenog prostora, tehnički visoko obučeni stručnjaci svakodnevno rade na ispunjavanju najviših standarda industrije u kojoj postoji žestoka konkurencija.

U proizvodnji koristimo isključivo potrošene originalne toner – kertridže, takozvane “virdžin” kertridže (virgin – engleski: netaknut, devica, prim.aut). Njima se zamene svi potrošni delovi, kako bi naši toner kertridži mogli da štampaju velik broj stranica bez gubitka kvaliteta. Zahvaljujući tehničkoj i stručnoj podlozi firme TRS Swiss Production, odnosno njenom presudnom interesu da prevaziđe dostignuća originalnih proizvođača, omogućili smo vam kupovinu kertridža koji u većini slučajeva nadmašuju kapacitete originala! Kada znamo da su ih pretekli već na prvom koraku, nižom cenom, jasno vam je zbog čega smo ponosni na naša profesionalna dostugnuća.

Pre pakovanja i plasiranja, svaki kertridž detaljno je ispitan. Kvalitet proizvoda, funkcionalnost, testovi gustine štampe, nijansi sive boje i oštrina ivica odštampane hartije moraju ispuniti naša i vaša najviša očekivanja. U suprotnom, postojao bi rizik od povrede ugleda naše firme, jedini rizik koji, kao smela firma, nikada ne bismo preuzeli!

Kratkoročni test se obavlja na pet do sedam štampanih stranica, dok se uporedo bavimo i dugoročnim testovima kertridža, kako bi njihova pouzdanost odgovarala prestižu naše firme. Poslovni ljudi širom Srbiji već su prepoznali šansu koju im pružamo: partnerstvo sa TRS Swiss Production podrazumeva stalno usavršavanje, napredovanje i neprihvatanje kompromisa zarad kratkoročnih dobitaka, koji prečesto ugrožavaju poslovanje na duge staze. Vaši partneti najbolje govore o vama i vašim dostignućima, radite sa najboljima.

Prijavite se za Newsletter
Brendovi
Website design and programming by: TRS Creative