Žalbeni postupak u slučaju neispravnih TRS proizvoda

Poštovani distributeri,

 

Želimo da se izvinimo ukoliko se desilo da je Vaš kupac prešao na ATS proizvode a oni nisu bili ispravni. Kako bismo osigurali da proces povrata teče glatko i brzo molimo Vas da pošaljete neispravni proizvod zajedno sa njegovim RMA-brojem u naš magacin na Novom Beogradu. Molimo Vas da proverite sledeće detalje pre nego što pošaljete RMA –broj odnosno da proverite da li je žalba prihvatljiva:

 

  • Da li je seal traka povučena?
  • Da li je kertridž možda prazan?
  • Možda nije u pitanju TRS proizvod? ( svaki TRS proizvod ima priloženu etiketu)
  • Možda je proizvod oštećen prilikom delovanja nekih spoljnih uticaja? (Na primer: kertridz je nekome ispao iz ruku- pa su samim tim i delovi polomljeni; papir klip u printeru; valjak (drum) je možda ogreban prilikom umetanja)

 

Ukoliko ste izvršili provere svih navedenih mogućnosti i utvrdili da se neispravnost nije javila kao njihova posledica

 

Dalja procedura je sledeća:

 

  • Molimo Vas da donesete ili pošaljete neispravan proizvod zajedno sa formularom za povrat na adresu naše firme. (formular mozete dobiti u prostorijama nase firme ili zahtevom na nasu e-mail adresu)
  • Nakon prijema u Beogradu, Vaša reklamacija će biti prosleđena servisnoj sluzbi nase fabrike u Novom Sadu, na pregled.
  • U roku od 20 radnih dana dobićete rezultate testiranja putem elektronske pošte ili telefona i ako je Vaša žalba osnovana bice Vam izvrsena zamena toner kasete.
  • U slučaju neosnovane žalbe vraticemo nazad spornu toner-kasetu ili cemo Vam fakturisati novi toner ukoliko smo Vam pre toga izvrsili zamenu istog.

 

Za sve ostale informacije obratite se predstavnicima naše kompanije sa kojima ste i ranije kontaktirali.

 

Zahvaljujemo se na pomoći i uveravamo Vas da ćemo detaljno proučiti svaku žalbu i temeljno i bez odlaganja izvršiti korekcije (ako je potrebno) na proizvodu, kako bismo unapred izbegli probleme.

 

 

Delfi Commerce d.o.o.

Prijavite se za Newsletter
Brendovi
Website design and programming by: TRS Creative