O Nama

Preduzeće DELFI COMMERCE je osnovano 1993. godine i od početka se bavi isključivo prodajom potrošnog materijala za računarsku periferiju. Prvih deset godina svoga rada prodavali smo isključivo originalni potrošni materijal sledećih proizvođača: HP, CANON, LEXMARK, EPSON, KYOCERA, MINOLTA, SAMSUNG, OKI, BROTHER, VERBATIM....

Dolaskom jednog od najvećih evropskih proizvođača kompatibilnih tonera u Srbiju, kompanije TRS, blisko smo se povezali sa njom i prvi smo kompatibilne tonere probali u svojim štampačima. Kada smo uvideli da u kvalitetu štampe u odnosu na originalne tonere nismo ništa izgubili, a uštedeli smo značajno,odlučili smo da svojim korisnicima ponudimo kompatibilne tonere "marke ATS" koji se u fabrici TRS proizvode samo za nas kao zaštićeni brend. Kako su naši korisnici neke od najvećih banaka, osiguravajućih kuća i medijskih servisa, spremni smo da Vam dostavimo njihova mišljenja o uštedama koje su ostvarili ne gubeći na kvalitetu.

Ono što nas izdvaja je i to da svim korisnicima izlazimo u susret što se tiče brzine isporuke na njihov zahtev. Naša kompanija ima poslovni prostor i magacin u našem vlasništvu tako da svu robu imamo na lageru, a posedujemo i dva dostavna vozila. Posebna pogodnost za korisnike je što smo u mogućnosti, da u skladu sa zakonom o upravljanju otpadom sve istrošene toner kasete preuzmemo od naših korisnika i da im dostavimo dokument o kretanju otpada. Tako je našim korisnicima omogućeno da se na jednostavan način usklade sa zakonom o ekologiji. Dovoljno je da nam se i vi obratite mejlom ili telefonom, ostavite svoje podatke, a mi ćemo vas brzo kontaktirati, dostaviti dokument o kretanju otpada i preuzeti vaše prazne toner kasete.

Da bi vam olakšali da se možda po prvi put umesto za originalne tonere opredelite za kompatibilne tonere pored mnogo niže cene nudimo vam:

  • Garanciju na tonere na 3. godine
  • Izjavu o garanciji proizvođača kojom proizvođač garantuje da će ukoliko dođe do lošeg rada štampača ili kvara proizvođač platiti popravku štampača.

Naravno da smo mi kao što je to normalno u slobodnim i demokratskim zemljama ostavili korisnicima mogućnost izbora što znači da možete kod nas kupovati i originalne tonere.

Prijavite se za Newsletter
Brendovi
Website design and programming by: TRS Creative