Brendovi

Pod pakovanjem se podrazumeva ambalaža ili omot u kojem se nalazi proizvod ili grupa proizvoda. Većina komercijalnih pakovanja imaju dve osnovne uloge: da zaštite proizvod od oštećenja prilikom transporta i da uz pomoć njega proizvod pronađe put do krajnjeg potrošača.

Nakon što se proizvede i testira, svaki proizvod se meri, pakuje u NOVO Air Bag pakovanje, koje dodatno smanjuje moguća oštećenja prilikom transporta i drastično povećava kvalitet proizvoda koje dostavljamo svojim kupcima.

Na kraju se svaki proizvod pakuje u belu (neutralnu) kutiju na kojoj se nalazi nalepnica sa TRS brojem, kompatibilnošću i ostalim relevantnim podacima. U zavisnosti od samog proizvoda, naši proizvodi se pakuju u kutije različitih veličina, kojih ima ukupno jedanaest. Na površinu neutralno-bele kutije stavljamo brendirani omot koji može biti jedan od naših brendova ili neki od brendova koje naši kupci kreiraju u svoje marketniške svrhe.

Kada kupuju naš proizvod, kupci imaju visoka očekivanja. Na ovakav izazov odgovaramo visko kvalitetnim, dobro upakovanim proizvodom.

Naravno, sve ovo prethodno se odnosi na naš brend ATS ali kao što smo već rekli, s obzirom da sarađujemo i sa najvećim distributerom originalnih tonera u Srbiji, mi u ponudi imamo i originalne tonere sledećih proizvođača: HEWLECT PACKARD CANON LEXMARK EPSON KYOCERA MINOLTA SAMSUNG OKI BROTHER VERBATIM KINGSTON RICOH..

Prijavite se za Newsletter
Brendovi
Website design and programming by: TRS Creative